You are beautiful
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
New Year, oh no !
Tuesday, 27 December 2011 @ 18:11 | 0 Comment [s]

Assalamualaikum and selamat sejahtera


hoho

Hoho . aku dah sekolah . SO WHAT?  aku dah jadekk dak form2 la maknenyer ! hey, belum lagi la broks . kene tunggu 11/01/1998 . barula ngan rasminyer aku akn jadekk dax sekolah menengah form2 ! haha . aku terpakse la tunjuk sikap yg baik dekat junior form1 nnty . nnty akuhh mesty akan jadeek idols pade meke ! haha . hoho . hurm, pebende yg aku nak ubah pade tahun nih ? :/

yeah, aku nak belajar ber-sungguh2 . tak nak tido2 lagi dlm koleh dah . tak nak menangis bile kene marah ngan cikgu #menggadengade. nak lupekan segala-galanyer and nak mulekan hidup baru . tinggalkan Kenangan silam yang aku dok ingat2 sampai skunk ! lupekan Lambert  #mybe susah sikit.  Forget about love and concentrate to study only . . just dalam otak nihh nak STUDY, STUDY and STUDY !

Tapi, akuh takder la 24 Jam nak study . ade la rehat jugak . but, aku tak nak belajar mcm tahun lepas , aku tak nak belajat Eleventh hours . dah nak exam barulah nak bace buku . leceh kot . cube buat mende baru mcm, kurangkan on9 FB . kalau beloq, hurm..tak jadekk masalah kot . hoho . and you tube aku akan bukak MV korea sajewp and yg aku like only . hoho . hurm, taknak tinggalkan solat dah . itu je .



P/S : bajet gak kan akuh nie ? hoho


Older Post | Newer Post
Profile


Hellow hellow . Welcome here . Call me Fatin or Hye ! Have fun here . Do read my posts tho ;) And feel free to navigate around . Thanks for stopping by .


Entry eProfil Links



Tagboard
Your cbox here.

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Background : Faqihah
Best Viewer : Mr Google
Full Re-Edit by me~