You are beautiful
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
shikin don go la!
Tuesday, 8 November 2011 @ 22:55 | 0 Comment [s]

shikin, knape na panda kat method? Ape bezznyer skola tue? Kau ta kesian ke ngan aku n pakwer kau ‘OGY’ ? huhu . ta pe r tue an pilihan kaw! But klu kau ta tahan ngan sesi ptg, kau juzz bertahan slama 1 tahun jerk agy . sbb form 3 nnty an sesi pagy! Bgos lar . aku akan jadekk geng kaw smule with maryam, wawa, erin, huda n jannah skali . kite leh jadekk 1 geng kan? Geng aku ta kesah asalkan kaw ta gedik! Aku tawu kau bkan gedik pown . kau tam cm drg2 kt ptg tuw . kau lain dr deme! Aku lngsung ta rse kaw gedik shkin! Kau juzz bersaba je ngan keadaan ptg n nnty kaw akan hepy bile g pagy .

wow! Kat pagy mmg bezz . bcoz kau bleh dating kat memane jew yg kaw ske sbb nnty kau akan tawu jgak knape aku ckap mcm nie . sbb aku da alaminyer sendirik malahan aku dpat knal sket2 akak2 senior form5 antaranyer kak she-ya, kak nora, kak hasnah, kak mcm2 r! mcm kite akan tawu psal ape la org kate highschool memory is the best ever’ . kaw tunggu je smpai kaw jadekk bdax form3! But1 plezz r kaw jgn pinda! Nnty lps skola kite bleh gi lepak2 kat KFC kat BHpetrol tue . aku ngan geng aku slalu gak lepak2 kat stu! Mmg bezz! Dpat pengalaman le. Slalunyer kite lepak2 ble ade hint birthday je kan. Klu tade? Lnsung ta de lepak2 hehe …mengarut la aku nie ..hhoohhoo . kau buwat la keputusan yg pleng rock yg tap nah kaw bwat slama inie! Pupai na bkak na DOWNLOAD LAGU  . Hehe .









Older Post | Newer Post
Profile


Hellow hellow . Welcome here . Call me Fatin or Hye ! Have fun here . Do read my posts tho ;) And feel free to navigate around . Thanks for stopping by .


Entry eProfil Links



Tagboard
Your cbox here.

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Background : Faqihah
Best Viewer : Mr Google
Full Re-Edit by me~