You are beautiful
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
cow day!
Wednesday, 9 November 2011 @ 21:41 | 0 Comment [s]


HAPPY COW DAY! Haha .

Firstly, aku na ucapkan selamat menyambut hary lembu! Haha . actually slamat menyambut hari raye korban or raye haji! Kpd sesape yg ibuayah , opahnenek or kazen ke or sesapew jela . aku doakan krg punyer ape2 je yg pegy haji slamat pegi n pulang . juzz like Touch n Go! Haha .


Secondly,  Raye haji tahun nie mmg agak2 or mmg mmbosankan . cuti da la panjang 4hari lak tue . aku n family blek r kampong ayah aku dkat Tapah Road, Tapah,Perak . dkat je ngan Tg. Malim . kitorang kat sne 2 hari 1 malam . keesokannyer aku ta tawu na buwat ape . soo , aku bace la novel walauun terpakse bace .  O(0 . . . den malam tue aku tengok citer Vokal Bukan Sekadar Rupa . suare drg mmg mantops . hhaahaha . kazen aku ckap “suare sdap tapy bile nengok muke mcm biawak pun ade” aku dgn automatiknyer siku la kpale dye . ta baek kan ckp mcm tue? Mmg ta baik .


Thirdly,  Yg tersingkir boby n boy . mafa terselamat fwuhh lega mafa kan? Hahaha . Pastu da abehh tue . aku un ta tawu na buwat ape, aku un mls na lyn sengal kazen aku . aku un dok la kat kusi mkn tue berangan . aku un ta tawu la ape yg aku berangankan sampai aku menangis tetibe . aku un segera sedar n aku un kesat ayer mate . aku lak plek la asal kazen aku senyap jew tgk ak  . slalunyer dye la first skali yg akan glak kan aku . aku un ABAIKAN! Ak lpew lak na bwak laptop blek kmpong . yela, mls la gak bcoz bkannyer dpat un internet . alah, dlm kampong . mmg ta ade line . POTONG STIM ! haha ... HOHO.. HIHI…HEHE...
selamat ary lembu semua! Selamat ary lembu mmg trademark kelas kami . haha . mybe ade ssetengah manusia tue na peril seseorang . ‘org’ tue jgn mara n gud luck ye! For SPM!  haha . cuti raye aji tawon nie mmg pnjg dehh . aku mmg pleng ta ske klu dok umah ta bwat ape2 . mmg pntg .wat pe cuti pepanjang . ckop la skadar tiga ary . ta yah la bwat pepanjang githuw! Ish3 mmg aku ta phm dgn skola aku tuwh . da la minggu terakhir persekolahan . ish3 saba jele . aku mse ary jumaat yg minggu lpas, aku mmg menangis gler r . sbb aku ternampak akak2 n abg2 form 6 atas tangkap gamba . aku terpike kjap,


mcmane la agaknyer tawon dpan? Aku hepi ta mcm tahun nie? Aku bleh lpe ta abg2 yg aku minat tue? Aku akan menangis ta klu aku teringatkan port form5 kat kantin or port form6 dkat kantin or toilet?”


pas aku pike mcm tu, tros aku da ade jawapan n aku menangis. Na tawu ta ape jawapan aku?

Jawapan tuwh ialah, aku ta dpat bygkan tahun depan kerana aku pasty akan bersedih n setiap kali aku nmpak je port2 meke, aku akan TROS JE menangis! . korank tawu ta, nie la tahon yg pleng bezz wat aku . sbb, time nie la aku knal abg ayiep, abg lambert, abg anas, abg shin, abg syo n mnyak agy r. brula aku sdar yg memory skola menengah nie mmg superb sampai mmbawa ke air mata! Betul an ape yg aku ckapkan nie? Huhuhu . aku mmg soo sad gler r! ary terkhir aku menangis mcm drg da maty. Mmg pun! Aku tkot nnty drg maty kat dlam haty ak! Tlg la jgn bagy aku lpekan meke ya allah! aku na gi toilet . na ksat air mata . papai! ^ ^ 


Older Post | Newer Post
Profile


Hellow hellow . Welcome here . Call me Fatin or Hye ! Have fun here . Do read my posts tho ;) And feel free to navigate around . Thanks for stopping by .


Entry eProfil Links



Tagboard
Your cbox here.

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Background : Faqihah
Best Viewer : Mr Google
Full Re-Edit by me~